btpf
+30 210 33 92 200    [email protected]

To Business Travel Professionals Forum (BTPF) είναι ένα ετήσιο B2B Φόρουμ, διάρκειας 2 ημερών, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους εκθέτες να συναντήσουν, συστηθούν και δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας, επικοινωνώντας "τετ α τετ" με τους decision makers των πιο σημαντικών Ελληνικών εταιρειών και ταξιδιωτικών οργανισμών, καθώς και επιλεγμένων buyers από το εξωτερικό, που πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια, συνέδρια, εκδηλώσεις και ταξίδια αναψυχής.

Στο BTPF έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε έως 32 προκαθορισμένα ραντεβού με τους επισκέπτες που θα επιλέξουν να σας συναντήσουν.


ΑΙΓΙΔΕΣ | ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ιστοσελίδα
Το Υπουργείο Τουρισμού έχει ως κύρια αποστολή τη χάραξη της τουριστικής πολιτικής και τον επιτελικό σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης της Χώρας στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής.

Το έργο αυτό υλοποιεί με την κατάρτιση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προγραμμάτων ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος, στήριξης των επενδύσεων, προώθησης της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης αλλά και συντονισμένης επικοινωνιακής προβολής της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

 

ιστοσελίδα
O ΕΟΤ έχει κύρια αποστολή την οργάνωση, ανάπτυξη και προώθηση του τουρισμού στην Ελλάδα με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της χώρας, ακολουθώντας δράσεις τουριστικής προβολής της Ελλάδας στο εσωτερικό και το εξωτερικό αλλά και κάθε άλλη δραστηριότητα που κρίνεται απαραίτητη για την υποστήριξη και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Η αποστολή του είναι να ενισχύσει την αξία του Ελληνικού Τουρισμού, σε συνεργασία με την τουριστική βιομηχανία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού και ταυτόχρονα τουριστικών εσόδων. Ο ΕΟΤ λειτουργεί με γνώμονα την ανάπτυξη του τουρισμού, του σημαντικότερου πυλώνας οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της χώρας, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι το παραγόμενο προϊόν του διαχέεται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες της χώρας επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής των Ελλήνων πολιτών, ανταποκρινόμενος με επιτυχία σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.

 

ιστοσελίδα
Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος λειτουργεί από το 1935 ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Είναι νομοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας σε θέματα τουρισμού έχει εκ του νόμου ως μέλη όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και τις οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις της χώρας.
Διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο αιρετών αντιπροσώπων των ξενοδοχείων και των οργανωμένων τουριστικών κατασκηνώσεων όλης της χώρας και εκπροσώπων του κράτους είναι μέλος της Συνομοσπονδίας των Εθνικών Ενώσεων Ξενοδοχείας Εστίασης και Αναψυχής των κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Hotrec).
Ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών ανέρχεται σε 10.000 περίπου μονάδες, με τα ξενοδοχεία κλασικού τύπου να αποτελούν την κυριότερη κατηγορία.

 

ιστοσελίδα
Η Αθήνα είναι ο πιο παλιός, ανερχόμενος προορισμός στην Ευρώπη. Ένας ελκυστικός προορισμός για κατοίκους και επισκέπτες για όλες τις εποχές.

Εξερεύνησε τις μοναδικές αρχαιότητες και τα αξιοθέατα και ανακάλυψε το ζωντανό, σύγχρονο πρόσωπο της πόλης.

Περιπλανήσου στις διαφορετικές γειτονιές και το κέντρο, απόλαυσε τη θρυλική νυχτερινή ζωή και 300 ηλιόλουστες μέρες τον χρόνο.

 

ιστοσελίδα
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) ιδρύθηκε το 1996, έχοντας ως κύρια επιδίωξη την θεσμική συνάντηση των επαγγελματιών διοργανωτών συνεδρίων και επιχειρήσεων από όλο το εύρος υπηρεσιών και προϊόντων της συνεδριακής αγοράς και την εκπροσώπηση τους. Έκτοτε, ο HAPCO προωθεί και υποστηρίζει τις θέσεις και τα συμφέροντα των μελών του, ως ένας από τους σημαντικότερους φορείς στο χώρο του ελληνικού τουρισμού, ενώ αποτελεί τον επίσημο συνομιλητή της Πολιτείας, και των συνεργαζόμενων φορέων & οργανισμών σε θέματα επαγγελματικού και συνεδριακού τουρισμού. Επιπλέον, έχει ενισχύσει την παρουσία του σε διεθνές επίπεδο, συμμετέχοντας στην ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενώσεων Διοργανωτών Συνεδρίων (EFAPCO).

 

ιστοσελίδα
Η FEDHATTA, η Ομοσπονδία Ελληνικών Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτορείων, είναι η εθνική αντιπροσωπεία ολόκληρου του τομέα ταξιδιωτικών πρακτορείων στους σχετικούς εθνικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς. Ιδρύθηκε το 2002, στοχεύει στην ένωση και ενίσχυση των ενώσεων ταξιδιωτικών πρακτορείων στην Ελλάδα.

Η FEDHATTA, μέσω των ενώσεων μελών της, εκπροσωπεί περίπου 2.500 ταξιδιωτικά γραφεία, απασχολώντας περίπου 22.000 άτομα, σε όλη την Ελλάδα.

 

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ιστοσελίδα
Ξεκινήσαμε την πορεία μας τον Μάιο του 1999 επιχειρώντας στον Ελλαδικό χώρο. Σήμερα, ως η μεγαλύτερη ελληνική Αεροπορική εταιρεία της χώρας και μέλος της Star Alliance, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Σε συνέχεια της εξαγοράς της Olympic Air το 2013, ως η μεγαλύτερη ελληνική προσπάθεια που έχει υπάρξει ποτέ στον χώρο των Αερομεταφορών, επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού, ενισχύουμε τον τουρισμό με νέα δρομολόγια και αύξηση θέσεων και καλύπτουμε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ευαίσθητη ζώνη της άγονης γραμμής. Παράλληλα, συμβάλλουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας.

 

ιστοσελίδα
Ο κορυφαίος όμιλος εταιριών παραγωγής events, ο οποίος ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των πιο απαιτητικών και σύγχρονων εκδηλώσεων, ικανοποιώντας τις υψηλές προσδοκίες των πελατών του.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου, με διαρκή παρουσία από το 1984, ξεχωρίζει και πρωτοπορεί στη βιομηχανία παραγωγής εκδηλώσεων. Ως μέλη της AV Alliance (AVA) και του Congress Rental Network (CRN), οι άνθρωποι του Ομίλου αναγνωρίζουν τις ανάγκες των πελατών και δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με έδρα στην Αθήνα και υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και το Βελιγράδι, η PODIMATAS GROUP αναλαμβάνει κάθε είδους εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, ζωντανές παραστάσεις και φεστιβάλ.

Στην ιστοσελίδα www.podimatas.gr, παρουσιάζονται αναλυτικά οι εταιρίες και οι δραστηριότητες του Ομίλου, καθώς και οι καινοτόμες τεχνολογίες και ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός που διαθέτει.

 

ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ιστοσελίδα
Η εταιρεία μας, Zazoo Event Rentals Α.Ε. συστάθηκε στην Αθήνα το 2006 από ανθρώπους με διεθνή εμπειρία από το 1990, στοχεύοντας να υποστηρίξει Επαγγελματίες και Ιδιώτες στη δημιουργία εξαιρετικών εκδηλώσεων.

Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά επίπλων και διακοσμητικών υψηλής ποιότητας που το ύφος τους κυμαίνεται από κλασσικό έως σύγχρονο, όπως επίσης Τέντες, Πατώματα, Σερβίτσια και πολλά άλλα. Όλα τα σχέδια και οι δημιουργίες είναι αποκλειστικά φτιαγμένες για να υπηρετήσουν την βιομηχανία των εκδηλώσεων και τους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Η Zazoo Event Rentals, έως σήμερα, έχει υποστηρίξει με επιτυχία μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων για διεθνείς και εγχώριους πελάτες στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη, την Τουρκία, το Μονακό και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ιστοσελίδα
Φωτογράφηση και κινηματογράφηση γάμων και βαφτίσεων, λοιπών εκδηλώσεων, προϊόντων, επιχειρήσεων, Editing και Μοντάζ.

 

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ιστοσελίδα
To BCA συνδυάζει την ποιότητα, την εξωστρέφεια και τις προοπτικές της Βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τη ζωή στην Ελλάδα. Προσφέρει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, με βρετανικούς τίτλους σπουδών, που χορηγεί το University of West London, τους ίδιους ακριβώς που απονέμονται και στους φοιτητές που σπουδάζουν στο Λονδίνο.

Στο BCA College ζεις μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία συνδυάζοντας τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή. Σε συνεργασία με το University of West London, μετατρέπουμε τους σημερινούς σπουδαστές στα στελέχη του μέλλοντος, παρέχοντας προγράμματα σπουδών Bachelors και Masters στις τρεις θεματικές περιοχές με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας: Επιχειρησιακές, Ξενοδοχειακές – Τουριστικές & Ναυτιλιακές σπουδές.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ιστοσελίδα
Με την αξιοπιστία του μεγαλύτερου διεθνούς ενημερωτικού brand, το CΝΝ Greece αναδεικνύει τις πλέον σημαντικές εξελίξεις της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας. Ανταποκρινόμενο στα απαιτητικά πρότυπα του CNN International, παρέχει αξιόπιστο, έγκυρο, πρωτογενές περιεχόμενο, ενώ εμπλουτίζεται με πρωτότυπο multimedia υλικό, tailor made longreads, ταξιδιωτικό περιεχόμενο, καθώς και αποκλειστικά ρεπορτάζ.

 

ιστοσελίδα
To GTP είναι ο μεγαλύτερος και μακροχρονιότερος (από το 1975) media οργανισμός στην Ελλάδα, αφοσιωμένος στην υποστήριξη των επαγγελματιών του τουρισμού και των ταξιδιωτών

 

ιστοσελίδα
Ηλεκτρονική εφημερίδα για την τουριστική βιομηχανία